Platschefen har ordet

2020 08 31

Capri har öppet som vanligt, med följande information:

Angående virusrisker har vi mer information under fliken "Coronaåtgärder".
Vi i personalen är friska och vi tvättar händerna ofta och ordentligt. Vi tvättar av handtag, strömbrytare, räcken medmera med tvättsprit. Allt för att ni ska känna er trygga hos oss.

Inför 2021 planerar jag att avsluta samarbetet med RCI. Anledningen är den dåliga servicen från den organisationen; Bland annat har dom stängt sitt kontor i Helsingfors, där det fanns svensktalande personal. Nu är närmaste kontakt belägen i London.
Dessutom får vi ingen information om ankommande gäster i det s.k. Points-systemet, vilket gör vårt arbete svårt i onödan. Det är inte så många andelsägare på Capri som är RCI-medlemmar, i dagsläget är det 20 stycken av totalt nästa 1400 Capri-medlemmar.

Bastun är stängd tills vidare med anledning av det rådande läget. Detsamma gäller omklädningsrummen till bastun. Detta på grund av att vi har svårt att övervaka dessa små ytor.

Poolen är öppen för boende på Capri till och med vecka 38. Tänk  bara på att hålla avstånd till andra badande, likväl som på pooldäck. Bad skall avslutas senast kl 22,00. Vänligen respektera detta, så att vi har ett lugnt område kring Servicehuset.

Mata inte fåglarna vid husen. Dels skitar dom ner väldigt, dels dras möss och andra smågnagare till husen när det finns rester att äta.

Jag vill passa på att komma med ett tips inför avresan från Capri: kom till receptionen dagen före och kontrollera om det finns något att betala på er stuga. Det underlättar på avresedagen, då vi ofta har många som vill komma iväg samtidigt. Dessutom behöver vi inte skicka en faktura på eventuella restbelopp. Tack för hjälpen.

Med vänliga hälsningar från Bengt och personalen på Capri.

Dela på...