Platschefen har ordet

2020 06 15

Capri har öppet som vanligt, med följande information:

Angående virusrisker har vi mer information under fliken "Coronaåtgärder".
Vi i personalen är friska och vi tvättar händerna ofta och ordentligt. Vi tvättar av handtag, strömbrytare, räcken medmera med tvättsprit. Allt för att ni ska känna er trygga hos oss.

Om ni kommer hit, så passa på att vara ute i den friska luften. Det kanske inte är så lämpligt att samlas i större sällskap, exempelvis i servicehuset. Alternativen är att samlas inom familjen i stugorna eller utomhus.

Jag arrangerar inga informationsträffar för andelsägare tills vidare. Jag hoppas att vi kan återuppta detta nästa år.

Bastun är stängd tills vidare med anledning av det rådande läget. Detsamma gäller omklädningsrummen till bastun. Detta på grund av att vi har svårt att övervaka dessa små ytor, samtidigt som vi är ansvariga för att hindra smittspridning.

Poolen öppnade vi den 15 juni för boende gäster på Capri. Efter reparation av en cirkulationspump har vi åter öppnat poolen fredagen den 3 juli. Tänk  bara på att hålla avstånd till andra badande, likväl som på pooldäck. Bad skall avslutas senast kl 22,00. Vänligen respektera detta, så att vi har ett lugnt område kring Servicehuset.

På förekommen anledning måste vi be er som vill hyra motorbåt när ni bor på Capri, att tänka efter hur sjövana ni är. Vi har fått signaler om att båtarna förtöjs bristfälligt och även att man inte följer vett och etikett på sjön. Tänk på att ni som för fram båten är ansvarig för dess säkerhet. Vi har inget krav på "Körkort" för våra båtar, men är man det minsta osäker, bör man nog hellre avstå.

Jag vill passa på att komma med ett tips inför avresan från Capri: kom till receptionen dagen före och kontrollera om det finns något att betala på er stuga. Det underlättar på avresedagen, då vi ofta har många som vill komma iväg samtidigt. Dessutom behöver vi inte skicka en faktura på eventuella restbelopp. Tack för hjälpen.

Välkomna till Capri!

Med vänliga hälsningar från Bengt och personalen på Capri.

Dela på...